nowa'







sluta tidigt !


slutade tidigt idag.
klockan tolv, efter att vi hade haft vårt prov. jag satt hela tiden, från åtta till tolv. de gick väl sådär tkr jag.. :(
men skönt iaf att sluta tidigt idag :)

ska snart gå ut och sola lite, man har ju inte kunnat göra de på ett tag nu. så de gäller att passa på ! sen vid tvåtiden kommer farmor och hämtar upp mig, så ska jag vara där i eftermiddag.

vihörssen / Matilda

time to sleep.


jag ska snart gå och lägga mig. ska bara fixa mackan som jag ska ha med mig imorgon till provet, så slipper jag fixa me de imon. har ju som sagt fyra timmars matteprov imorgon klockan åtta till tio så måste ta me mig mat så att jag orkar. sen vid tolv slutar jag, härligt !
då ska jag hem först och äta och gå ut me nowa, sen vid två kommer farmor och hämtar upp mig. jag ska rensa rabatterna hemma hos farmor & farfar. kul att träffa de ibland, + att jag får lite betalt ifall jag hjälper till, men ärligt talat skulle jag hjälpt till ändå. för man måste hjälpa sina älskade far- och morföräldrar <3

nu ska jag bara välja kläder och fixa de andra till imon, sen ska jag krypa till kos.
jag är sån att jag fixar precis allt som går att fixa på kvällarna. jag väljer kläder, packar väskan mm. ibland brer jag tillochmed mackorna som jag ska ha till frukost kvällen innan så att jag ska slippa göra det på morgonen. även om jag går upp kvart över sex och har en timme på mig. jag hatar att stressa på morgonen, sitter ofta och äter frukost i en halv timme. och ni kanske redan har märkt det, men jag går nästan alltid och lägger mig klockan tio, senast halv elva. om jag säger att jag har lagt mig sent, menar jag att jag har lagt mig klockan elva. jag är som ett litet barn, jag behöver mina åtta timmars sömn, ;)

nej, nu måste jag sova,
nattinatti / Matilda

ny klänning !


jag har fått min klänning från nelly.se nu, ska jag behålla den ? 




4 timmars matteprov.


idag är det måndag. skola som vanligt, och jobbig dag.. som vanligt på måndagar. vi har t ex haft två matte lektioner. för att plugga till nationella provet i matte B som vi har imorgon.. suck ! jag orkar inte. menmen, har man något val?

efter skolan åkte jag in till stan där jag träffade liss & livvan, C kom också sen ! jag åt på mcdonkan och vi gick i några affärer, två för att vara exakt ! vi köpte bla ett par illrosa korta tajta byxor i konstigt material på jc. ta oss inte seriöst, de kostade bara 20 kr och var i barnstorlek. :) sen åkte jag & C hem, liss & livvan skulle sola.

har ätit nu, och cyklat en tur me nowa, kan fortfarande inte gå för bajsfoten.. men den är nog snart bra.

måste igt plugga nu, men orkar inte..! känns helt omöjligt att få in nåt mer i huvudet.. men jag får väl försöka lite.

pussspusss / Matilda



ett hopp för livet, eller vad säger du lisa? ;)

.

helg v. 19.


hur har eran helg varit? förhoppningsvis har den varit bra, precis som min !

i fredags vare först skola till halv fyra. hade sovmorgon också, så började halv elva. efter skolan åkt ejga hem. storasyster hannah kom hem till oss på kvällen och de blev en god middag me familjen. vid åtta tog jag cykeln hem till cathrine, hade fortfarande ont i foten så cyklade överallt i helgen. iaf, va där hela kvällen och mös & pratade me C, liss & livvan. kom hem vid tolv och tittade på ett avsnitt av vänner innan jag somnade..

lördagen var jag först på stan me mamma och pappa. fick ett fint linne av mamma på MQ. sen åkte vi hem till storasyster heidi, och sedan vidare till ekohallen. sen hem och sova mm. sen på kvällen traskade jag och C hem till liss. vi va där ett tag men sedan bakade vi en kladdkaka och pakade fika och tog lisas moppe ner till vidablick där vi hade picknik till sent på kvällen. hade me oss ljus och filtar, mysmys !  men de blev lite jobbigt..vi hade knappt någon bensin kvar när vi åkte hemifrån och när vi skulle tanka va macken stängd. vi tänkte inte på att macken troligen är stängd kl 10 på kvällen en lördagkväll.. men iaf, vi chansade och kom faktiskt hem !

söndag, och slappardag. vaknade sent men var fortfarande trött. kollade på robinson samtidigt som jag åt frukost. vid ett klädde jag på mig och skulle plugga lite, men de blev inte mkt av de. satte mig istället i solen på altanen me mamma och systeryster som hade kommit. de blev senare middag och lite mer teve. på kvällen gick jag till lisa för att försöka lösa lite saker, de gick väl sådär..

men alltsomallt har helgen varit helt okej ! lite dåligt väder, men me vänner löser sig allt <3

pusssss! / Matilda


stukad fot.


jag ligger hemma i soffan nu. med en stukad fot som gör asont ! har lindat och så, men de hjälper int mkt.
jag stukade den innan i skolan. jag och issa hade lite vattenkrig i korridoren, och så skulle jag springa efter henne.. och så vare ju blött på golvet så jag halkade och vred till foten, usch !

slutade iaf tidigt i skolan idag ! vi hade bara nationella, i engelska A. de gick ganska bra :) sen skulle vi igt ha svenska halv 2, men den blev inställd så då skulle jag ha 5 timmar hål innan datakunskapen började, vilket jag inte orkade. när de ändå är en lektion som vi inte får betyg i. så jag sjukanmälde mig och åkte hem. skulle ändå behövt åka hem, nu när jag har stukat foten.

bajs, jag skulle ju kunna ha gjort massa roliga saker idag, när jag slutade så tidigt. men nej, nu blire till att ligga i soffan resten av dagen istället..

hoppas foten blir bättre snart, för jag vill träna, helst imon ! men de lär ju inte gå :(

enlidande / Matilda

.


The smile on your face
Lets me know that you need me
There's a truth in your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand
Says you'll catch me where ever I fall
You say it best
When you say nothing at all


du håller upp min värld just nu <3



<3


slänger in en bild från valborg också, livets bi
ld säger jag bara !


ledig dag !


har varit dålig på att uppdatera, igen.. men jag känner att jag bara vill skriva när jag vill, och när jag känner att jag har något att skriva, och när jag har tid. jag orkar inte skriva här hela tiden. men iaf..

idag är jag ledig ! härligt härligt. vi hade ingen engelska idag eftersom vi har nationella prov och jag gjorde mitt igår. sen har vi resursförmiddag, så jag hade bara en lektion, matte klockan åtta. kändes så onödigt att gå på den, vi jobbar ändå självständigt, pluggar inför nationella nästa tisdag. så då tog jag ledigt idag.
jag är hundvakt idag. ninja är här, hon kom klockan halv elva. jag gick upp kvart i nio idag, gick ut och gick promenad i en timme me nowa direkt. i regnet.. var dyngsur (stavning?) när jag kom hem. menmen, hunden måste ju ut och gå ändå. sen kom som sagt ninja. jag har kollat på några vänner avsnitt på förmiddan, och så har jag varit ute me ninja och lekt en stund också, då tog jag på mig både regnbyxor och regnjacka, så jag inte skulle bli blöt.
nu har jag precis pluggat matte, måste ta igen de jag missade på lektionen..

ska snart ut me båda hundarna igen, fast var för sig. det är jättejobbigt att gå me båda samtidigt. sen ska jag laga lunch. och sen plugga lite till matte..

hade! / Matilda

seg dag.


dagen har varit riktigt seeeg
. första hela måndagen i skolan på hur länge som helst. vi har massa lektioner, som kommer efter varandra med korta mellanrum + att vi har jätte kort lunch. vi hade även två mattelektioner ida, eftersom vi har nationellt prov i matte b nästa vecka.
när skolan äntligen slutade halv 4 åkte jag till friskis och tränade, ki jympa stod på schemat idag. efter träningen var jag sjukt trött så jag åkte hem. åt för ett tag sen och nu sitter jag här. kvällen blir slapp, spenderas nog framför teven :)

förstår inte riktigt varför jag har varit så sjukt trött idag, gjorde inget på hela dagen igår. sov länge och kollade på tv och så. fast på eftermiddan/kvällen så övningskörde jag också + att jag & mamma sprang på axamo. måste börja träna inför tjejmilen nu !

imorgon har vi först lektioner till tolv, sen har jga hål till kvart i tre, då jag ska ha nationellt munligt prov i engelska. så på hålet ska jag nog hem till heidi och vara hundvakt. sen på eftermiddan ska jag träna igen, sen får jag se vad som händer på kvällen.

och på onsdag är jag ledig ! så då hoppas man på strålande sol så att man kan ligga i solstolen hela dagen :)

pussar&kramar / Matilda



värd dag !


dagen har varit suuper bra !

den började kanske int så bra eftersom jag var hundvakt åt min syster hund ninja och hon är otroligt morgonpigg vilket gjorde att hon vaknade halv 6 och då ville upp och leka. hon gjorde allt för att få upp mig ur sängen, dock utan framgång, så hon somnade om tillslut och jag fick sova lite till.

jag & ninja plutt <3


på förmiddagen åkte jag ut me mamma & pappa + nowa & ninja (hundarna) till min farmor & farfars sommarstuga som liggre en bit utanför jönköping. mulseryd för att vara exakt. vi va där några timmar, fikade solade och så. och så badade vovvarna såklart. första gången för lilla ninja. men hon älskade det !

vovvarna badar !






när vi kom hem vid tvåtiden solade jag och lite så. sen kom även systeryster ut och åt med oss :)

jag åkte sedan in me henne till stan klockan sex och träffade emmy, isabelle & therese, (fast hon åkte hem sedan). vi satt först lite vid hamnkanalen och så, försökte komma på hur vi skulle spendera kvällen. och vi bestämde oss tillslut för att äta buffe på china restaurangen på june. bombay nåt heter den. de va riktigt gott och vi satt där flera timmar och skrattade och pratade. fick även än nalle, precis som förra gången vi va där, så nu har vi två ! vi va tvungna att gå vid halv elva eftersom vi va de enda som hade varit där inne på mer än en timme.

vi drog oss ner mot vätterstranden, men där hände det inte mkt så vi åkte tillbaka in till stan igen. emmys pappa skulle hämta oss och när vi står och väntar bakom bion kommer det en bil me två sliskiga gubbar i ! som först kör förbi sakta, men sen backar de och börjar köra efter oss som vid dehär laget spriger mot june ! vi hann iaf dit innan nåt hände. sen åkte vi hem me emmys pappa och nu sitter jag här, trött efter en bra dag <3

godnatt / Matilda


v 18.


förlåt för dålig uppdatering. men nu tänkte jag ge er en liten beskrivning av veckan.

tisdag: skola, sen tränade jag. var sjukt tagad på träningen ! sen hem, åt, pluggade lite och kollade andra avenyn.

onsdag:
skola, slutade klockan tre. då åkte jag med emmie, emmy & issa till stan och köpte mat på subway + mackmakeriet som vi sedan åt på piren. jättehärligt väder, goood mat och trevligt sälskap, kan de bli bättre !

torsdag: valborg ! skola först, sen snabbt  hem. sen till liss. jag, hon & olivia åkte ner och handlade mat. sen hem till liss och fixade iordning oss inför kvällen. lagade sedan mat. potatiskroketter, sallad sås & grillat kött som vi åt på altanen. då hade även C och lova kommit dit :) juummmie ! sen tog vi bussen in till stan. först upp till stadsparken en sväng, sen åkte vi vidare till huskvarna. skulle igt ha tagit oss upp till utsikten och grilla med några. men vi hann bara till lova innan de ringde och sa att de skulle ner till stan. så vi åkte till vätterstranden. träffade lite trevligt folk och så :) sen vare hem och sova. riktigt bra kväll blev de me bästa vännerna !




idag har jag varit hundvakt. träffade liss och C lite snabbt innan. annars har jag spenderat dagen på solstolen med en hund som bits överallt.

imorgon ska jag först ut till sommarstugan med mor, far, farmor & farfar. och så nowa och ninja då också ;) sen på kvällen ska jag träffa isabelle & emmy, vi får se vad vi hittar på !

hoppas ni har haft en bra vecka och en trevlig valborg,
pusspåer / Matilda

RSS 2.0