torsdag.

Idag är torsdag. Jag mår bättre idag. Det är bara att inse att humöret går upp och ner, och att det alltid kommer göra det. Iaf, torsdag. Och vi slutade halv elva idag! är det underbart eller är det underbart? Hade kemiprov på morgonen. Och jag glömde boken i skolan igår så jag kunde inte plugga så mycket. Menmen, det var ju som tur va bara kapiteltest och det gick hyffsat ändå. Sen hade vi hål och då gjorde jag och emmy våra kemilabbrapporter som ska in till nästa torsdag. Vi blev nästan klara, så nu har vi knappt något till nästa vecka. Skööönt! Sen hade vi iaf matte i en timme och sen slutade vi :)

Jag tog bussen hem direkt och åt lunch hemma. Sen gick jag me nowa ner till konsum och handlade. Och sen gick jag hem igen. Nu håller jag på att baka kladdkaka. Tre stycken närmare bestämt. Bakade två igår också. Den första står i ugnen nu, sen är det två till som ska in. På lördag är det min och issas tur att stå på torget. Så då blir det till att gå upp halv sex på morgonen.. Kolla gärna in på vår blogg här.

Nu ska jag snart duscha, sen ska jag försöka läsa ut min engelska bok idag. Då har jag bara en liten sak kvar till nästa vecka. Gööörgött! Längesen jag hade en provfri vecka.
Ikväll ska jag på håve med emmy och kanske några mer. Hoppas verkligen de vinner nu!

funderar på att lägga upp några bilder från min gamla mobil, men tills dess får ni nöja er med en oseriös bild på mig..
kärlek / M






stay positive.

Jag lagar mat. Det får mig att må bättre. Ofta om jag mår dåligt eller är stressad lagar jag mat eller bakar. Det får mig att må bättre. Lugnar ner mig. Och så får jag lite självkänsla. Det är något jag är bra på, något jag kan.
Såfort matchen är slut idag ska jag lägga mig och sova. Förhoppningsvis vaknar jag pigg och glad imon, full med ny energi opch självkänsla.

hoppas ni mår bra,
kärlek / M


orkade inte stå jättelänge i köket idag, så slängde ihop en kycklingwok.




...

ibland känner man sig helt ensam. det känns som att det inte finns någon som förstår sig på en. att det inte finns någon som som verkligen är nära en. någonstans långt bak vet man att det inte är så, att det finns folk som bryr sig. men dagar som denna misslyckas man att tro på det. det känns som att man inte har någon nära sig. som att ingen förstår.
jag är expert på att dölja hur jag egentligen mår, hur jag egentligen känner. även för mig själv. idag har jag nästan skrattat konstant. och det har verkligen varit ren glädje. men så när man är ensam och inte har något att göra då kommer känslorna. jag försöker tänka på alla underbara människor jag har runt omkring mig. på allt bra jag har i mitt liv. jag försöker se mig själv ur ett bra perspektiv. se allt jag är bra på. men dagar som denna går det bara inte. jag kan inte se mycket positivt. de sakerna som jag var glad över igår känns små idag, obetydliga. men innerst inne vet jag också att det inte är så. jag måste bara komma till det känslostadiet där jag förstår det igen.
tills dess mår jag såhär. och det orkar jag inte. jag orkar inte göra något just nu. all energi bara försvann. vill bara lägga mig och sova och aldrig gå upp igen. men det vet jag att jag inte kommer göra. den dagen jag gör det är jag inte mig själv längre..


hur ska jag klara sånna här dagar när du inte finns längre..?


min dag i bilder.

idag låter jag bilderna tala:


vaknade kvart över sex, och det är alltid lika skönt att vakna en måndagmorgon..

underbart väder, vilket gjorde det lite lättare att gå upp :)
(på vintern har jag vätterutsikt från mitt rum, de ni ;) )

sminkade mig och klädde på mig.

frukost.

borsta tänderna.

springa till bussen, som vanligt. att jag aldrig lär mig..?

första lektionen på veckan, biologi-breddning labb.

världens gulligaste lärare - lennart!

jag med våra små bakterier.

sola ute på håltimman, underbaaart!

pluggade lite också.

engelska lektion, med dessa tjejer blir alla lektioner roliga <3

fick tillbaka ett prov.

lunch, usch..!

idrott = gym på friskis.

bussen hem.

nyduschad.

syster var på besök :)

dagen avslutades på o'learys. med dessa två killar, alex och oscar. (som körde på en stor stark!)

och dessa finingar (emmy och richard)

riktigt spännande match och en riktigt bra avslutning på dagen.

nu ska jag sova, gonatt.
kärlek / M

min lördag.

Bussresa till stan. Skyndar mig på ettan för resa till kinnarps. Träffar Isabelle och ställer oss i kö för biljetter till matchen. 45 minuter i snålblåst. Inga biljetter kvar. Träffar Emmy och Emmie på busshållplatsen och tar bussen ner till stan igen. Hittar plats vid ett bord. Glädje. Seger i sikte. Missnöje. Nervöstitet. Svärord. Och tillslut stor glädje över seger i sudden. Tar bussen till dalvik. Kusin guidar vägen. Framme. Grattar faster på femtioårsdagen. Träffar släkten. Äter. Skrattar. Pratar om allt och inget. Efterrätt. Tårta. Skrattar. Pratar. "Dancemoves" med kusinen. Beslutsångest om hur kvällen ska fortsätta. Bestämmer mig för att stanna en stund till. Drinkskola med kusinen. Banandrink. Äter lite till. Skrattar. Guitarherospelande farmor. Skrattar. "Hejdåkramar". Knökar in oss i bilen. Släpper av farmor och farfar. Tutar på saknade tjejer som inte fattar att det är jag. Kommer hem. Av med smink och kläder. Datorn. Nu..

dancing all night long.

Lördag idag då. Och igår var det fredag, och jag hann tyvärr inte uppdatera. Skola hela dagen, jobbig dag me massa lektioner och korta raster. Inget roligt att prata om, jag lverlevde iaf. Sen åkte jag hem och började fixa mig ganska direkt. Åkte lite snabbt till emmy och så också. Lagade mat och fixade mig lite till innan jag åkte till Ida i huskvarna me Emmie. Förfestade med cider, "jag har aldrig" (fast de blev typ bara tre frågor eller något) och nån shot. Tog bussen till stan och gick och tog stämpel på centrum, sen till amor. Där träffade vi resten av ligan, (alex, oscar, richard, issa, mia, therese, hanna). En svindyr smirnoff ice och en shotbricka, sen drog vi till centrum! Dansade heeela kvällen! Gaaaalet kul verkligen! har tyvärr inga bilder nu, men emmie har så lägger upp dem så fort jag får dem.

Vaknade tio idag, och somnade väl runt tre igår. Men är pigg och glad idag :) Har fixat mig nu. Hade verkligen svårt att hitta kläder idag. Dels har jag klädbrist och dels ska jag göra massa saker idag efter varandra så jag inte hinner byta om emellan, så jag var tvungen att hitta kläder som passade till allt typ.
Snart ska jag bege mig upp mot kinnarps tillsammans med issa, emmy och emmie för att försöka få biljetter till håvematchen! Hoppas verkligen det går, men det tror jag :) Kommer bli riktigt kul isf! Annars drar vi och kollar på Oh learys eller något.. Efter det ska jag till min faster på femtioårsfest. Och senare ikväll drar jag till malin för chillfest. Ser ut att bli en finfin lördag :)
Så iaf, jag var tvungen att hitta kläder som passade både till en hv-match, en släktfest och en chillfest hos malin. Men tror jag fick ihop ngt hyffsat nu iaf.

Nej nu ska jag äta. Sen drar jag upp till kinnarps för att sitta och vänta på biljetter i två timmar.. Hoppas bara det inte börjar regna..

Ha en underbar lördag, för det ska jag ha
kärlek / M


bjuder på några andra dansbilder


promenad me nowa.


torsdag.

Jag kom precis hem, nu sitter jag och äter lite. Fil och en nyttig muffins för den som är intresserad ;)
Har gått i skolan från åtta till tre idag. Kemi, matte, fysiklabb och kemilabb stod på schemat. Så inte så roliga lektioner precis, men håltimman mellan kemin och matten räddade dagen. Då satt vi ute och solade, gööörgött :)

Var sugen på att ta en fika efter skolan, nu när jag äntligen kunde göra något annat efter skolan än att plugga. Men då var istället alla andra upptagna.. Så jag åkte hem istället. Men ska kanske träffa emmy lite senare, eller malin. Det är ju HV idag också! Det får man inte missa :)

Bara en skoldag kvar på denna veckan nu, sen är det helg! och imorgon ska jag ut me emmie och flera, Gaaalet kul! Sen på lördag ska jag och tjejerna försöka få tag på biljetter till HV-matchen, annars ska vi kolla på Oh learys eller något. Sedan ska jag på 50-års fest hos min faster. (Det har varit släktkalas/middag tre helger i rad nu). Och sen ska jag kanske träffa Malin, Cathrine och Lisa med flera på kvällen. Så helgen ser ut att bli kanon. Inte mycket plugg heller :)

nu ska jag chilla vidare i soffan,
kärlek / M

världens bästa klasstjejer <3


Ledig dag..?

Låg i min säng i morse och njöt av min lediga dag, då får jag ett sms från vår lärare Lennart där det står: "Hej! Jag tar Kristinas lektion idag. Vi ses 12.50 i sal F118. Hälsningar Lennart." Snacka om att förstöra min dag! Jag som hade världens slödag planderad framför mig, skulle jag nu behöva fixa mig och åka in till skolan vid tolv för att gå på en lektion? NEJ TACK! Det tänker jag inte göra, känns jätteonödigt. Så därför hoppar jag den lektionen idag. Jag vet att man inte ska skolka, men jag gör det nästan aldrig och det känns sjukt onödigt att åka in till stan för att gå på en lektion..

Och idag ska jag baka också, vi ska nämligen börja stå på torget igen, till vårt projektarbete. Så på lördag ska Emmy och Emmie stå där och därför måste jag baka hundra bullar till det. Så det tänkte jag göra idag. Men måste handla först, så nu ska jag byta om och sedan gå ner med nowa till affären. Sedan blir det bullbak för hela slanten! :)

kärlek / M

underbara NoWa <3 (denna bilden har jag en förtstoring på i mitt rum, älskar den)


*

dessa blider togs för nästan ett år sen, på valborg, med flickor som jag saknar väldigt mycket just nu.. kommer ni ihåg kvällen tjejer? <3


underbara väder!

förlåt att jag inte uppdaterade igår men glömde bort det.

Vädret ute just är helt UNDERBART! Man blir så glad när solen lyser, och man får så mycket energi.

Igår gick var de först skola som gällde, hade bara tre lektioner och inga av de var särskilt jobbiga så skoldagen passarade ganska enkelt. Efter skolan åkte jag hem och la mig då på altanen i solen, härligt! Somnade där och sov i ungefär en timme, jättesköööönt vare. Sen gick jag en riktig långpromenad me nowa på kvällen och efter det vare plugg som gällde..

Idag var det en riktigt lång skoldag.. åtta till fem. Men det gick faktiskt ganska fort idag också. Hade engelska prov sista lektionen, tror det gick bra :)
Nu när jag kom hem åt jag och nu gör jag inte mycket alls. Har inget plugg! Det händer inte ofta kan jag säga, typ aldrig ;) Så nu blir jag nästan lite rastlös, nejdå, skönt att inte göra något ibland också. Men tror jag ska gå en promenad med NoWa snart iaf, sen får jag se vad som händer ikväll.

Och juste, imon är jag ledig! Eller har egentligen filmtema på förmiddagen, men orka..  Så imorgon ska jag bara ta det lugnt, sova lääänge och sola och lite så, sen ska jag kanske in till stan på eftermiddagen, får se hur det blir :)

nej, nu ska jag ge mig ut i solen innan den hinner gå ner,
kärlek / M


humörskillnader..?

På tal om att man kan känna sig deppig. Hittade några bilder som jag tog i vintras när det var som mest snö. Dessa två bilder är tagna runt sju på morgonen två dagar efter varandra. Inte konstigt att man har olika humör från dag till dag.. eller vad skulle du helst vakna upp till?



söndag.

Dagen blev som planerat. Jag pluggade, kollade på film och övningskörde. Sen blev det även lite solning på altanen i den underbara vårsolen :) Men de blev dock ingen bio, vi hyrde film istället. Min stora feta grekiska semester, helt okej film.
Jag har varit hyffsat pigg hela dagen, men nu blev jag plötsligt depp. Känner inte för att göra något. Lusten bara flög ur mig, vill inte ens gå och lägga mig utan känner mer för att sitta uppe hela natten och strunta i skolan imorgon. Strunta i alla krav. Men nej, det tänker jag inte göra. Då kommer jag bara bli ännu mer depp senare..
Orkar inte skriva så mycket mer här nu, men kan bjuda på några bilder från stöten, som var helt underbart härligt!
enjoy!


sofia, elias och jack första dagen då det var strålande sol!

lisa och sofia. här gick vi upp en bit för att kunna åka offpist ner!

jag och lisa i liften andra dagen, inte lika fint väder.

jag på toppen, man såg ungefär tio meter framför sig.

lisa på toppen.


plugg..

Sitter och pluggar engelska nu. Har prov på tisdag och har inte börjat förän nu, men de är inte så mycket att plugga på så det är lugnt :) Ser ut att bli en slappardag annars. Har inte bytt om än så när jag är klar med detta ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film.

Annat som står på schemat idag är övningskörning och så kom jag på nu att jag är väldigt sugen på att gå på bio, så ska kolla ifall mamma vill göra det ikväll. Nej, back to the books..

Ha en fin söndag gullungar :*


Godnatt.

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska sova. Är jättetrött för gick upp tidigt idag och skrev högskoleprovet. Och det är väl i stort sett det jag ägnat min dag till.. Det gick väl som jag hade försväntat mig, men det känns iaf bra att ha gjort det så man vet lite hur det går till.

Nu ikväll har vi haft hela tjocka släkten här och firat min storasyster Hannah som har fyllt 25 ! En mysig kväll me släkten helt enkelt.

Godnatt sötnosar :*

bjuder på några bilder på en osminkad matilda klar för sin skönhetssömn.



dags igen..?

Okej, efter många om och men tror jag att jag ska börja blogga igen. Ska prova ett tag i alla fall och se hur de känns.. sen får jag se om jag fortsätter. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om egentligen. Blir väl mest om mitt liv och vad som händer i det. Om det sen intresseserar någon är jag egentligen inte så intresserad av, det är inte därför jag bloggar. Mer för mig själv tror jag..

Iaf, det var ett ganska bra tag sen sist, och det har hänt mycket sen dess. Och det är inte så att jag varken vill eller orkar berätta så mycket om det, plus att jag knappt har några bilder kvar. Inte just nu iaf. Min dator gick sönder för någon vecka sedan, och där fanns ALLA mina bilder! Kan förhoppningsvis få tillbaka dem, men det lär ta ett tag.. så till dess får jag klara mig med de få jag har. Har ju några på facebook och så också.

So, read it if you want to;)





RSS 2.0