hos amanda

sitter hos amanda nu, me älsklingarna cathrine, lisa och amndå såklart. dagen har varit bra, skrever mer senare :)

Gomorron.


Gomorron, hoppas ni har sovit gott.

vaknade för ett tag sen, eller rättare sagt blev väckt av att pappa tog tag i mig och skrek gomorgon! verkligen bästa sättet att vakna på en lördagsmorgon..

Nu har jag iaf ätit frukost och sedan satt mig här. Kom på att det har kommit ett nytt wildkids och för att jag ibland är tolv år i sinnet älskar jag det. Eller jag älskade det när det gick för typ två år sen, men hoppas att detta är lika bra, någon som vet? Anyway, ska kolla på de nu, sen blire nog stan me mor och syster och vi fyra typ ska jag träffa Emmie för en fika :)

Vihör
ssenare, pussssss / Matilda

Äntligen fredag!


Först vill jag börja med att säga ett stort grattis till Isabelle som fyller år idag. välkommen till 17-års ligan!Da
gen har varit bra, trots att den har varit ganska stressad.
Jag vaknade
cirka kvart i nio, kunde sova ut i dag tack vare att vi har sovmorgon till tjogo över tio varje fredag, en sak som är bra med vårt schema.. Fixade iordning mig och åt frukost, efter det tog jag bussen till skolan. Första lektionen var matte. Vi räknade pytagoras sats med kvadreringsregeln, ganska lätt och kort lektion. Efter det var det en kort lunch innan det var dags för naturkunskap. vi repeterade för provet som är på måndag. Som jag förövrigt måste plugga på i helgen.. suck. Efter det kemi och sedan en riktigt kul och flummig datakunskapslektion, eller matte-svenska-datakunskapslektion som det ju igt heter? Skönt att ha en lektion som man inte ska få betyg i sist på fredagen, så behöver man inte vara så seriös.

Efte
r skolan stressade jag till friskis där jag sprang runt och svettades på ett 70 minuters långt stationpass. jobbigt vare, men känslan av stolthet och utmattning (?) som man får efteråt gör de värt mödan.

Sedan träffade jag Cathrine, Olivia och Maria. de va meningen att vi skulle gå o fika men tiden blev lite knapp så vi fick skippa det, gick på stan en stund ist .Ikväll fick de
bli en riktig hemmakväll, längesen de va en sådan sist. de behövs en sån ibland och idag vare en riktig sådan kväll. Ska snart gå upp o riktigt mysa ner mig i soffan med massor av glass och kolla på film med mor, fast jag lär ju somna efter typen kvart.

Aja, imorgon blire förmodligen stan med mor och syster, sen träning, kanske fika med Emmie och sedan med underbaringarna på kvällen. måste klämma in en stunds plugg också..

Haenriktigtbrahelgnu, för det ska jag ha! /  Matilda

blogg

Nu har jag skaffat blogg, som ni säkert märker. Jag ska försöka skriva här varje dag men vi får se hur det går med det. anledningen till att jag har skaffat blogg är att det är kul att senare kunna gå tillbaka och kolla hur livet var innan.

Hejsålänge /  Matilda  

RSS 2.0