STARS

Malin är bra! Hon är precis en sådan där vän som man behöver. Vi har faktiskt kännt varandra sedan vi var två år, och averkat alla nio grundskoleår tillsammans. Vi har alltså träffats fem dagar i veckan under 17 års tid. Utan att behöva tänka förstår hon mig. Och på något sätt kommer vi nästan alltid in på djupa ämnen när vi träffas. Hon får mig att ifrågasätta saker helt enkelt, och se livet ur olika vinklar. Hon är bra!


FRIDAY

Efter att skolan slutade vid två gick jag på stan me Emmy och Josefine en stund. Vi gick på stan en stund och sedan mötte vi upp Becca och gick och fikade. Vid fem tränade jag. Vi är ensama hemma i helgen så innan jag tog bussen hem sprang jag in på hemköp och köpte lite naturgodis en sallad, eller rättare sagt jag köpte lite räkor, kyckling mm och sen blandade jag i sallad när jag kom hem. Nu väntar jag på att Malin ska komma hit, vi ska kolla på film och bara ta det lugnt. Later!

HEADACHE

Efter att ha sovit i någon timme i eftermiddags vaknade jag med världens huvudvärk. Borde ha lärt mig att inte sova mitt på dagen, det blir alltid såhär då.. Jag har iallafall lyckats plugga lite religion och psykologi så det känns någorlunda okej. Klockan är bara halv nio men nu hoppar jag i sängen. Orkar inte vara vaken mer idag. Sov gott!

YOU ARE BEAUTIFUL
PAPERWEIGHT

Jag mår bättre nu så imorgon blir det skolan igen. Slutar 10.50 i och för sig så det är ju inte så lång dag men jag ska klippa mig 11.45, skönt! Håret är rikitigt slitet nu. Efter det måste jag plugga. Har psykologi och religionsprov på fredag. Nästa vecka har vi inga prov alls, underbart! Så i helgen blir det att fixa massa till resan, för nästa helg blir det nog fullt upp. Nu ska jag kolla TV en stund och sedan krypa ner i sängen. Ha en fin dag imorgon!

SICK

Jag är sjuk idag så jag har varit hemma. Har kollat på tv och pluggat i princip hela dagen.  Nu kom jag precis  ut ur duschen och snart ska jag kolla klart på sex and the city 2. Vi hörs senare!

NOWA


Direkt när jag kom hem idag slängde jag på mig gåskorna och pappas stora tröja och gick ut på en promenad med nowa. Vi gick i en skidbacke där det brukar gå får på sommaren. Jag trodde inte de gick där längre men tydligen hade jag fel. Det märkte jag när vi hade gått genom hela hagen och skulle ta oss ut. Det var stängt överallt. Så jag fick helt enkelt bära nowa över staketet och sedan hoppa över själv.
Annars gick allt bra, förutom att nowa hade en otrolig överskottsenergi vilket resulterade i en halsduk FULL med mossa, ett koppel längst ner i backen, som jag fick springa ner och hämta, och lite annat smått och gott. Men jag har sagt att jag älskar henne va? För det gör jag, oftast iallafall..

LONG DAY

Nu sticker jag iväg till skolan. Slutar fem idag, efter det blir det träning. Bjuder på en låt!


GIVEMEGIVEMEGIVEME

Föreläsningen var riktigt bra! Man blev bara ännu mer sugen på att åka till Thailand. ÅÅÅH, jag vill ha 23 oktober nu! Men jag får trösta mig med att det är så kort kvar nu.OUTFITskor - duffy    jeans - nudie    tröja - monki
Jag kom hem för ett tag sen. Nu sitter jag och äter lite, hamburgare med ägg. Vid fyra ska jag int till stan igen och träna men först blir det att sova en stund. Later!

TILL MINA SYSTRAR


THREE WEEKS

Nu har det inte blivit inlägg på några dagar. Hade jätte mycket i skolan i slutet av veckan + att jag är lite halvsjuk så jag har varit ganska trött också. Sammanfattningsvis kan jag säga att jag från onsdag bland annat har varit på stan, fikat och varit på bio med Heidi. Varit med Lisa och fikat med tjejerna i stan, varit på a6 med mamma och haft släktkalas för pappa och storebror som har fyllt år.
Idag har jag bara varit hemma hela dagen. Har pluggat lite och kollat på två filmer. Har även fixat lite försäkringspapper och så till Thailand. Nu är det mindre än tre veckor kvar till vi åker!
Imorgon är det måndag igen. Skola, plugg och träning står på schemat. Sen ska jag och Emmie även på en föreläsning om Thailand på kvällen. Nu ska jag plugga lite till inför geografiprovet imorgon. Sedan ska jag sova. Måste bli frisk snart! XOXO


jag och mamma innan tjejmilen i år.

RSS 2.0