lördag, 27 juni.


här sitter jag mitt i natten, eller de känns som de iaf. kom hem för ett litet tag sen och ska snart krypa till kos. tänkte bara slänga in en inlägg om minb dag först.

vaknade vid 10 och hade en riktigt seg morgon, kollade på lite teve och så. sen klockan tio tog jag bussen in till stan tillsammans med oliva. vi gick där ett tag, jag kollade på mysbyxor men hittade inga bra, olivia köpte en tröja/klänning. sen åt vi på "bönan" och sen tog vi bussen hem vid tre.
jag var hemma ett tag, sen vid sex tog jag&C bussen ner till konsum där vi träffade livvan&liss. vi handlade lite korv och så sen tog vin oss ner till domsand där vi grillade och hade myspys. sen vid tiotiden(?) gick vi hem till livvan och lade oss i hennes säng och pratade. vid kvart i tolv gick jag, C & liss hem, stannade och pratade och lite så jag kom inte hem förens vid 1. och nu är jag trött så jag ska snart sooova.

imorgon ska jag och tjejerna ta bussen in till stan halv tolv. ska gå på stan lite, men jag ska nog inte gå så länge, ska förmodligen träffa klasstjejerna ngn gång imorgon också och vill hinna hem innan de :)

nejnusomnarjagsnart,
sovgott / matilda


4 dagar kvar till liseberg !
8 dagar kvar till varberg !

sand i håret och brända axlar, härligthärligt !


nu sitter jag här med sand i håret och brända axlar, trött efter en hel dag på stranden. jag tog cykeln ner till olivia halv elva och vi cyklade sedan tillsammans ner till domsand och lade oss i sanden. de blåste väldigt mycket idag men vi lade oss bakom en buske så de gick bra :) vid kvart i tre kom liss och sedan låg hon och jag och solade lite själva eftersom olivia va tvungen att cykla hem. de blev en riktigt härlig dag på stranden helt enkelt !

imorgon ska jag till stan me livvan vid lunchtid. jag har inga speciella saker jag behöver köpa men hon hade de så vi ska väl fixa de :) sen på kvällen ska jag ju va me henne, liss och cathrine. vi får se vad vi hittar på ;)

nu ska jag lägga mig i hamocken och vila en stund, skööönt. kvällen blir troligen en slapparkväll, känner för att lägga mig i soffan och se en film :)

hadegöttans / matilda

hej igen !


hej alla igen ! nu har jag varit borta från bloggen ett bra tag. har tagit en liten bloggpaus men nu tänkte jag dra igång igen :) har faktiskt saknat att blogga den senaste tiden men de har ändå inte blivit att jag börjat igen, men nu tog jag tag i det. har ju tid och så nu eftersom det är sommarlov ! :)

har gjort väldigt mycket sen sist men orkar inte ta det nu, kanske lägger upp ett inlägg sen me lite tillbakablickar.

iaf, denna veckan har det varit underbart väder ! jag älskar det ! jag har legat i solen och stegt alla dagar så nu är man lite brunare ;) i tisdags och onsdags var jag på domsand och vätterstranden me olivia och idag var jag på axamo me mamma. har varit me liss och livvan på kvällerna och vi har umgåts och njutigt av sommarlovet :) cathrine har jag däremot inte träffat sedan skolavslutningen, hon har varit bortrest, jag har varit bortrest, hon var/är sjuk och nu är hon bortrest igen.. jag får nog träffa henne igen på lördag, saknar henne ju !

ser fram emot sommaren så sjuuukt mkt nu ! idag bokade vi resa till götet. vi ska nämligen åka till liseberg nästa torsdag :) kmr bli så himla roligt, jag har inte varit där på några år heller så.. ah ;P 
vecka 28, alltså inte nästa veckan men veckan efter det åker jag, livvan, liss & cathrine till varberg ! vi ska bo i en stuga nära havet i en hel vecka och ha det underbart :)
sen vecka 29 eller 30 åker vi upp till sthlm, torsdag-söndag. vi får låna olivias pappas lägenhet så vi bor gratis, riktigt kul ska de bli !

imorgon ska jag till domsand me olivia igen, sen på kvällen blire nog mest att ta de lugnt hemma. på lördag ska jag vara me liss, livvan och förhoppningsvis C och på söndag får jag äntligen träffa mina älskade klasstjejer igen, saknade är ni !

hoppas ni njuter av värmen därute,
pussar&kramar / matildaRSS 2.0