torsdag.

Idag är torsdag. Jag mår bättre idag. Det är bara att inse att humöret går upp och ner, och att det alltid kommer göra det. Iaf, torsdag. Och vi slutade halv elva idag! är det underbart eller är det underbart? Hade kemiprov på morgonen. Och jag glömde boken i skolan igår så jag kunde inte plugga så mycket. Menmen, det var ju som tur va bara kapiteltest och det gick hyffsat ändå. Sen hade vi hål och då gjorde jag och emmy våra kemilabbrapporter som ska in till nästa torsdag. Vi blev nästan klara, så nu har vi knappt något till nästa vecka. Skööönt! Sen hade vi iaf matte i en timme och sen slutade vi :)

Jag tog bussen hem direkt och åt lunch hemma. Sen gick jag me nowa ner till konsum och handlade. Och sen gick jag hem igen. Nu håller jag på att baka kladdkaka. Tre stycken närmare bestämt. Bakade två igår också. Den första står i ugnen nu, sen är det två till som ska in. På lördag är det min och issas tur att stå på torget. Så då blir det till att gå upp halv sex på morgonen.. Kolla gärna in på vår blogg här.

Nu ska jag snart duscha, sen ska jag försöka läsa ut min engelska bok idag. Då har jag bara en liten sak kvar till nästa vecka. Gööörgött! Längesen jag hade en provfri vecka.
Ikväll ska jag på håve med emmy och kanske några mer. Hoppas verkligen de vinner nu!

funderar på att lägga upp några bilder från min gamla mobil, men tills dess får ni nöja er med en oseriös bild på mig..
kärlek / M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0