dancing all night long.

Lördag idag då. Och igår var det fredag, och jag hann tyvärr inte uppdatera. Skola hela dagen, jobbig dag me massa lektioner och korta raster. Inget roligt att prata om, jag lverlevde iaf. Sen åkte jag hem och började fixa mig ganska direkt. Åkte lite snabbt till emmy och så också. Lagade mat och fixade mig lite till innan jag åkte till Ida i huskvarna me Emmie. Förfestade med cider, "jag har aldrig" (fast de blev typ bara tre frågor eller något) och nån shot. Tog bussen till stan och gick och tog stämpel på centrum, sen till amor. Där träffade vi resten av ligan, (alex, oscar, richard, issa, mia, therese, hanna). En svindyr smirnoff ice och en shotbricka, sen drog vi till centrum! Dansade heeela kvällen! Gaaaalet kul verkligen! har tyvärr inga bilder nu, men emmie har så lägger upp dem så fort jag får dem.

Vaknade tio idag, och somnade väl runt tre igår. Men är pigg och glad idag :) Har fixat mig nu. Hade verkligen svårt att hitta kläder idag. Dels har jag klädbrist och dels ska jag göra massa saker idag efter varandra så jag inte hinner byta om emellan, så jag var tvungen att hitta kläder som passade till allt typ.
Snart ska jag bege mig upp mot kinnarps tillsammans med issa, emmy och emmie för att försöka få biljetter till håvematchen! Hoppas verkligen det går, men det tror jag :) Kommer bli riktigt kul isf! Annars drar vi och kollar på Oh learys eller något.. Efter det ska jag till min faster på femtioårsfest. Och senare ikväll drar jag till malin för chillfest. Ser ut att bli en finfin lördag :)
Så iaf, jag var tvungen att hitta kläder som passade både till en hv-match, en släktfest och en chillfest hos malin. Men tror jag fick ihop ngt hyffsat nu iaf.

Nej nu ska jag äta. Sen drar jag upp till kinnarps för att sitta och vänta på biljetter i två timmar.. Hoppas bara det inte börjar regna..

Ha en underbar lördag, för det ska jag ha
kärlek / M


bjuder på några andra dansbilder


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0